Annes blogg

Annes blogg

Westie

HundarPosted by Anne Nyberg Thu, April 19, 2012 11:45:51
Jag försöker att säga nej till nya kunder med Westie, för tyvärr är de flesta sjuka. De har variga eksem, de är överviktigta, och sjukt stressade. Jag vet inte riktigt varför det här så här. Jag vet att eksemen och övervikten beror på kosten. Jag vet att eksemen även beror på avel. Jag vet att stressen beror på daltande och felhantering. Det spelar ingen roll vad jag säger så kan inte ägare sluta ge köttbullar eller sluta dalta. EN har faktiskt bytt diet och blivit av med eksemen!!! De gav ostmackor till frukost och efter inrådan från mig men framförallt veterinär i Hässelby har de slutat med det. Hunden blev frisk!

Det är så jobbigt att se det här för mig. De verkligen lider och det gör mig både arg och ledsen när ägare inte förstår att det de gör skadar hunden. De tror att det gagnar hunden antar jag...

Nu till det bästa!
Den absolut trevligaste, lugnaste och mest harmoniska hunden jag har är en Westie!!! Den har dessutom inga eksem!

Ägaren har aspberger och alltså ingen empati!! Säger ganska mycket om hur man ska vara som hundägare tycker jag. SLUTA dalta, tycka synd om, dividera med och förmänskliga din hund!!! DÅ mår den bra!