Annes blogg

Annes blogg

5:2

KostPosted by Anne Nyberg Mon, August 19, 2013 08:43:56
Konstigt att 5:2 blivit så anammat!? Det verkar helt ok att köra, likaså itrim. Alla hejjar och står i och tycker att det spännande. Varför är det inte så med lchf?
Kommer 5:2-larmen snart i media tro? 5:2-cancer till exempel. Det borde ju snart finnas eftersom det finns lchf-cancer.
Att äta helt vanlig oprocessad mat är det ett jävla liv om, speciellt i medierna, medans helt påhittade bantningskurer är helt ok.
Nu måste man vara pluskund i diverse tidningar om man vill läsa om det nya otroliga dieten, 5:2, så har det väl aldrig varit med lchf.
Hur många studier har gjorts på itrim och hur kroppen mår med bara pulver? Hur ser det ut om 5 år? Har man fortfarande ingen övervikt? Det tror jag inte. Dessutom är det dyrt och jag kan känna att det är på gränsen till hjärntvätt de håller på med.
5:2, hur länge orkar man hålla på med det? Vad händer sen då, när man inte orkar med fastan längre?På allvar, jag fattar inte, varför krångla till det så för sig när det finns en så enkel lösning som att äta helt vanlig mat?
Förutom att man blir av med överflödigt fett så blir man ju dessutom fri från diabetes, hjärtkärlsjukdomar, alleriger, astma, klåda, osv. Dessutom löper man en mycket mindre risk att drabbas av dessa sjukdomar i framtiden, för att inte tala om cancer.
Jag hajjar inte!? Testa åtminstone, innan man testar 5:2 eller itrim.
Är det verkligen så jobbigt att skippa bröd, pasta, ris och frukt???
Någon som kan förklara?