Annes blogg

Annes blogg

Kan man bota sjukdomar?

LCHFPosted by Anne Nyberg Tue, August 20, 2013 17:44:04
Varje gång jag går utanför dörren ser jag överviktiga och tycker så synd om dem. Jag får stålsätta mig för att inte gå fram till dem och säga, "Jag har svaret, jag vet! Ät lchf så blir du mätt, smal och frisk. Du kommer att få ditt liv tillbaka." Ingen skulle lyssna...
Det spelar ingen roll att överviktiga försöker övertyga andra om att de är lyckliga och mår bra. Det kommer jag aldrig att tro på. Hur kul är det att få mögel mellan fettvalkarna, att inte kunna leka med sina barn, att inte kunna klä sig fint och tycka att man är snygg. Det är lustigt hur människor med problem, oavsett vilka, helst vill gömma dem och ignorera dem istället för att ta tag i dem och lösa dem.
En annan sak jag tänkte på i morse när jag lyssnade på nyheterna i morse. De berättade att de hittat på nåt nytt läkemedel som tar bort symptomen för psoreasis. Varför tror människor att inga sjukdomar går att bota? Psoreasis till exempel botas helt i 9 fall av 10 av lchf.
Alla dessa sjukdomar av idag botas av lchf. Varför är det så svårt att inse? Vi har väl blivit itutade det, är man sjuk så går man till doktorn och får medicin. Det är så självklart att jag helt plötsligt befann mig på en vårdcentral för jag hade konstiga krypningar i en a örat. Jag fick nåt äckligt kortisonmojs som jag skulle fylla örat med. Jag försökte i 3 omgångar med skiten var kvar. Då struntade jag i mojset och örat läkte. Så här i efterhand undrar jag varför jag gick till vårdcentralen. Allt de gör är ju att skriva ut onödig medicin.
Hade jag haft diabetes i flera år och sen hittade lchf som botade min diabetes, då hade jag varit jävligt arg. Jävligt arg på dessa inskränkta jävla läkare och professorer som vägrar inse fakta. Fast jag sitter som patient med perfekta blodsockervärden mitt framför ögonen på dem och förklarar, nej, jag tar inget insuling för jag behöver inte något insulin för jag äter inga kolhydrater, så tror de inte på mig. De tror inte att man kan bota diabetes med kost. Diabetes går nämligen inte att bota. I min mening borde såna människor fan lynchas, än mindre få fortsätta vara läkare. De har ju för fan gått längst i skolan av oss alla och är smartast av oss alla, ändå kan de inte se sanningen mitt framför ögonen. Det är då man börjar undra...är de verkligen så dumma, eller ligger det nåt annat bakom. Kan det vara så att de får betalt av läkemedelsföretagen?
Visste du att man aldrig kan bli av med diagnosen diabetes om man väl fått den?