Annes blogg

Annes blogg

Beundrare

Tycker jagPosted by Anne Nyberg Thu, August 29, 2013 13:59:26
Jag känner mig lite obekväm på jobbet...det känns som om jag har fått ett galet fan efter mig, typ. Hon är helt begeistrad i allt jag säger så fort jag öppnar munnen. Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det. Det känns kul men samtidigt lite läskigt. Hon lyfter även fram mig i andra sammanhang när jag inte är närvarande och här på Skatteverket blir det jobbigt för vissa att höra att Anne är så jävla bra på allt!
Hahaha, fast jag kan inte låta bli att njuta lite. Nu handlar det om användbarhet och det har ju länge varit en het potatis i mitt arbetsliv, där jag ständigt fått "slåss" mot andra som håller på med användbarhet och som tycker att de är bättre än mig eftersom de gått utbildningen. Jag la ju ner det där med användbarhet till slut för jag orkade inte ta all skit. Tycker ju att vi ska väl jobba ihop och inte motarbeta varandra pga teknikaliteter som utbildning.
Sen råkade jag nämna för henne vad jag har gjort här på skv och hon blev helt galet impad när jag började prata om allt som borde göras. Så nu är jag på väg in i det hela igen med motstånd runt omkring, men med henne i ryggen.
Konstigt det där...med att trampa på tårna och vem tror du att du är. Jantelagen kallas det för, eller hur?
Hur som helst tänker jag inte slåss den här gången, det lämnar jag till henne. Jag tänker bara helt förutsättningslöst kasta mig ut och säga vad jag tycker utan omsvep.
Wish me luck!