Annes blogg

Annes blogg

Ont

Tycker jagPosted by Anne Nyberg Thu, September 05, 2013 13:41:43
Idag vaknade och hade ont i hela nacken hela vägen ner på axlarna och ryggen eftersom jag inte kunnat träna på drygt en vecka.
Längtar nåt fruktansvärt att jag tänkte kanske åtminstone åka ner i kväll och gå lite på bandet och köra lite i den där hänggrejen. Då brukar ontet lossna.
Känner mig rätt ok i dag ändå, med förkylningen. Men inte på nåt sätt frisk. Men den här smärtan går inte att leva med och kiropraktorn har jag inte tid med.
På måndag fm ska jag vara ledig. Då ska jag klippa mig hos en riktig frisör för första gången på 5 år. Jag har klippt mig hos frisörer sen dess men typ de här syrianerna i Kista som klipper hela håret på en kvart och inte ens tvättar det.
Nu har jag bokat en lång tid så det blir både klippning och färg tror jag.
Sist hon klippte mig blev det ju svart och kort med en sidolugg med en röd slinga i. Vet inte om jag vågar mig på det den här gången men mycket ska bort. De är så jobbigt när jag ständigt är svettig eller hårig(från hundarna jag klipper). Ska jag tvätta håret och sen vänta på att det ska torka då hinner jag inte sova. Så ganska kort blir det nog. Tänkte lämna det lite upp till henne, hon är ju så duktig.
I går när jag kom hem hade de sista 4 björkarna sågats ner på tomten. Nu har jag bara 3 små futtiga längst bort i ena hörnet. De tar jag nästa år.