Annes blogg

Annes blogg

Mår bra nu

TräningPosted by Anne Nyberg Thu, September 26, 2013 09:23:43

Har kommit in i en skön period där jag mår bra, förutom nedre delen av ryggen som blixtrar av smärta ibland. Tränar mer än vanligt just nu bara för att det är så skönt. Körde ett kort pass på gymmet igår. Eller det blev nog 45 minuter. Sprang 3 km och sen körde jag rygg och ben. Benen är så fruktansvärt jobbigt. Körde bara de två vanliga maskinerna, fram- och baksida lår men det räckte. Måste nog köra ben lite oftare. Sen kör jag cirkelträning på jobbet på fredagar och varannan vecka tisdagar klockan 7. De tar helt andra muskler än vad jag får till på gymmet. Fick träningsvärk första gången men sen inget mer, då kör jag ändå tills jag stupar. Undrar varför det är så. Eller det kanske alltid är så för alla?

Blev lite förvånad över att jag klarade av ett pass klockan 7 på morgonen. Det klarade jag aldrig innan lchf. Då dog jag totalt. Fick svinhög pluls och andnöd efter att ha joggat 200 meter. Även som vältränad. Nu kändes passet nästan lite för lätt och kort istället.

En annan grej jag märkt är jag inte får håll längre. Det har jag lidit av hela mitt liv.

Jag känner mig bra mycket starkare om jag tränar lång tid efter att jag ätit. Innan lchf var jag tvungen att träna direkt efter maten annars fick jag håll och orkade ingenting. Nu är det tvärt om, det är mycket jobbigare att träna efter maten.

I måndags när jag körde axlar såg jag ådror på axlarna för första gången, det känns lite skönt.

Det är en tjej på gymmet som jag tror är lite äldre än mig som är superfit. Hon tränar lite som jag, intensivt och svettas mycket. Det ser man inte ofta. De flesta i min ålder är rätt feta och otränade och när de är på gymmet så fjösar de omkring utan att ens bli armsvettiga. Sen tycker de att de har varit jätteduktiga som tränat och belönar sig med en bulle. Det gör inte jag, jag belönar mig med en shake på 2 ägg från mina hönor, lite mjölk från bonden och mixar det till en perfekt proteindrink.