Annes blogg

Annes blogg

Kiropraktor

Tycker jagPosted by Anne Nyberg Thu, October 10, 2013 18:30:10
Jag går inte till läkare. Jag har turen att inte ha blivit sjuk trots att jag i perioder ätit riktigt dålig mat. Om jag inte haft den turen hade jag säkert också varit fast i medicinträsket eftersom jag för ett par år sen inte visste bättre. Jag trodde liksom andra att är man sjuk går man till läkaren och får medicin. Inga sjukdomar går ju att bota. Visst, vissa virus går ju över av sig självt efter ett tag men i de allra flesta fall kan man ju inte bli frisk. Man kan bli symptomfri med hjälp av mediciner.
Jag har känt mig riktigt konstig sista 2 veckorna. Yrslig, jag liksom lutar till vänster ibland när jag går, ingen aptit och allmänt slö. Det är inte likt mig. I fredags förra veckan, under ett cirkelpass, högg det till i framsida lår igen, det var nog tur, för då bokade jag en tid hos min kiropraktor, Fredrik Lange. Idag var jag där och fick behandling från nacke och ner till fötterna.
Det här var vid lunch och på eftermiddagen när jag skulle hem och började fundera på middag så kände jag suget igen!! Så skönt! Jag åkte till Lidl och handlade det jag behövde och lagade en fantastiskt god middag. Åt som om jag inte ätit på flera veckor, vilket jag heller inte har. Gjorde en stor matlåda till i morgon också.
Tänk att man kan gå så lång tid och må så konstigt utan att fatta. Jag har ju gått hos min kiropraktor i åtta år nu skulle jag tro.
Jag måste nog skriva en lapp och sätta på kylskåpet med symptom som jag kan kolla av då och då. Det är ju så diffust och kommer liksom krypandes lite långsamt.
Så var det ju första gången jag gick, då hade min häst dragit omkull mig i ridhuset i februari. I oktober bokade jag min första tid. Efter behandlingen kändes det som, "och jag började nästa svääääva, i mina gyllene skor!". Jag hade mått så dåligt så länge utan att fatta det. Jag hade öronproppar på eftermiddagen för jag orkade inte höra mina barn, jag hade humörssvängningar som inte var av denna värld, jag rullade omkring i sängen i 20 minuter innan jag kunde gå upp och hela jag kändes tung och trött. Anledningen till att jag gick dit var att det gjorde jätteont i nacken när jag tittade upp. Inget av de andra symptomen hade jag tänkt på som något onormalt man kan göra nåt åt.

Så, även om du inte känner dig konstig eller sjuk, gå till Fredrik Lange på Danvikstulls rehab. Jag har gått hos många andra men ingen kan hjälpa mig som han. Grymt duktig!!!
Du kanske också svävar på gyllene skor när du går därifrån!