Annes blogg

Annes blogg

Påhopp efter påhopp

Tycker jagPosted by Anne Nyberg Thu, October 31, 2013 07:26:21
Jag är sjukt less på att bli behandlad respektlöst från höger och vänster. Vi har min sambo som beter sig som ett svin och blir sur till höger och vänster över småsaker.
Vi har mitt ex som det inte går att kommunicera med. Jag har märkt att han inte kommer ihåg/skiter i saker vi har bestämt. Så jag formulerade ett mail. Satt en timme och skrev om för att han inte skulle ta illa upp. Orkar inte med att bli skriken på igen.

" Hej!

Jag har börjat kolla på julveckan. Det är ju din vecka som vanligt. Tänkte att om du har dem då måndag och julaftons morgon så hämtar jag dem vid lunch på julafton. När vill du ha tillbaka dem då?

Du är väl ledig måndag och fredag vecka 52 antar jag?

Jag tänkte ta ledigt 30/12, 2/1 och 3/1 (vecka 1 alltså)

En sak som jag har tänkt på, ibland tycker jag att du inte kommer ihåg vad vi har bestämt. Är du stressad eller vad beror det på? Bara undrar…jag vet inte riktigt hur jag ska kommunicera med dig för att det inte ska bli några missförstånd.

Är det nåt jag kan göra för att det ska fungera bättre?

Btw, det kom en ny ridräkning för Agnes på 3200 som jag har betalat. Det är fram till vecka 9."

Han läser nån dag senare och ringer mig och undrar om jul först och sen tar han upp det här med att han glömmer saker. Vad vi ska göra åt det? Jo han säger; Jag är sjukt stressad nu så vi måste sluta att göra upp planer för jag kan inte komma ihåg nåt. Så är det bara!
Jag försöker fortsätta kommunikationen men då väser han mitt namn mellan tänderna mitt i en mening, två gånger. Han är på väg att explodera igen. Det är MITT fel att han beter sig som en jävla lunatic, det har han gjort klart för mig många gånger. Det är också första symptomet på att man är psykopat. Att man skyller sitt beteende på andra.
Nu till det riktigt roliga. Min sambo sen ett år, pojkvän sen 3, börjar bete sig likadant. Då börjar jag ju undra såklart om det kanske är mitt fel. Det är ju det de säger, det är mitt fel att de beter sig som idioter.
Jag vet bara att jag är sjukt jävla less och har ständigt ont i magen.

Sen har vi grannen som gick i taket när hon sa att kolhydrater och socker är inte samma sak. Jo, det är det, sa jag. Sen började hon skrika som ett jävla pucko med diverse påhopp.
VAD ÄR PROBLEMET!!!???
Är min roll att bara ta skit och hålla mig lugn? Jag gjorde det med mitt ex i 10 år och jag gör det igen med min nuvarande sambo och jag gör det med folk omkring mig. Varför är det ok att avreagera sig på mig? Jag fattar inte men det är nog dags att jag börjar stå upp för mig själv och säga ifrån. Synd att det ska behövas bara...