Annes blogg

Annes blogg

Kost

TräningPosted by Anne Nyberg Thu, February 09, 2012 09:26:28

Den här och förra veckan har varit ganska lugn på träningsfronten. Ridning på måndagar och klättring på lördagar, annars inte så mycket. Sprang en sväng igår och ska spela badminton idag.

Har idag slutat med bröd. Vi får se hur det går. Körde ett ägg, turkisk yougurt och nötter till frukost. Sparade ett ägg till i em. Vill ha bort det sista fettet på ärslet. Jag har lite ont på utsidan av höften där jag har som mest fett. Igår masserade jag där och det kändes bra men jag undrar vad det är som gör ont. Konstigt. Det verkar bara vara ben och fett där men det kanske finns muskler också under saddlebagsen.

Igår efter att jag sprang fick jag sån jävla kramp i ändtarmen igen. Jag googlade och hittade ett namn på min åkomma!!! http://aronson.blogspot.com/2006/12/proctalgia-fugax.html

Proctalgia fugax heter det och är ofarligt men inte speciellt skönt. Vissa svimmar av smärtan också. Det har hänt mig en gång när jag vaknade mitt i natten och hade ont som fan. Satte mig på muggen och sen svimmade jag. Har undrat länge vad det är och det var faktiskt ganska skönt att få ett namn på det och få veta att det är fler än jag som har problem.

Börjar känna mig lite snurrig nu. Klockan är halv tio och jag har inte ätit några kolhydrater. Undrar om det är därför...