Annes blogg

Annes blogg

5:2

KostPosted by Anne Nyberg Mon, August 19, 2013 08:43:56
Konstigt att 5:2 blivit så anammat!? Det verkar helt ok att köra, likaså itrim. Alla hejjar och står i och tycker att det spännande. Varför är det inte så med lchf?
Kommer 5:2-larmen snart i media tro? 5:2-cancer till exempel. Det borde ju snart finnas eftersom det finns lchf-cancer.
Att äta helt vanlig oprocessad mat är det ett jävla liv om, speciellt i medierna, medans helt påhittade bantningskurer är helt ok.
Nu måste man vara pluskund i diverse tidningar om man vill läsa om det nya otroliga dieten, 5:2, så har det väl aldrig varit med lchf.
Hur många studier har gjorts på itrim och hur kroppen mår med bara pulver? Hur ser det ut om 5 år? Har man fortfarande ingen övervikt? Det tror jag inte. Dessutom är det dyrt och jag kan känna att det är på gränsen till hjärntvätt de håller på med.
5:2, hur länge orkar man hålla på med det? Vad händer sen då, när man inte orkar med fastan längre?På allvar, jag fattar inte, varför krångla till det så för sig när det finns en så enkel lösning som att äta helt vanlig mat?
Förutom att man blir av med överflödigt fett så blir man ju dessutom fri från diabetes, hjärtkärlsjukdomar, alleriger, astma, klåda, osv. Dessutom löper man en mycket mindre risk att drabbas av dessa sjukdomar i framtiden, för att inte tala om cancer.
Jag hajjar inte!? Testa åtminstone, innan man testar 5:2 eller itrim.
Är det verkligen så jobbigt att skippa bröd, pasta, ris och frukt???
Någon som kan förklara?


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jennifer Mon, August 19, 2013 12:36:07

Fast lite kul vore det att stara en sådan grupp med träff varje vecka och uppföljning i ett privat forum, kull att kunna jämföra resultat, också långsiktigt med de andra företagen på marknaden. Det behöver ju inte kosta så mycket att starta, en lokal, lite material och några annonser.

Posted by Anne Nyberg Mon, August 19, 2013 10:45:55

Ja ,det stämmer nog!
Snabbt ska det gå och bevisa att man har självkontroll och karaktär det är ju viktigt eftersom om man är fet är man ju lat...Eller hur var det nu? Fan att det ska leva kvar fortfarande.
Hoppas att det blir förändring snart. Det som är jobbigt med lchf är ju att det kräver en hel del engagemang på egen hand. Det finns ju ingen som tjänar pengar på att man äter lchf. Det skulle vara bra om det fanns ett itrim fast lchf i stället. Då kan ju dessutom någon tjäna pengar på det. Man fan vad jobbigt att vara den som drar igång det. Vad mycket skit man skulle få i början. Från alla håll och kanter. Där är HON som kör det där farliga och lurar folk att vräka i sig fett. Lura dem att man inte behöver träna 8 timmar på gym för att bli smal. Precis som om man kunde äta sig smal?! Vem tror hon att hon är!

Posted by Jennifer Mon, August 19, 2013 08:56:53

Varför inte 7:7 eller 24:7 (LCHF) eller vad man nu vill. Instämmer. Nu kanske det inte är så angenämt att diskutera pulver, men själv var jag extremt lös i magen när jag körde på det. Inte konstigt, magen har ju ingen föda att bearbeta. Tarmarna går på halvfart, bara massa kaffe och vätska.

En vän har blivit beroende, så snart hon äter något hoppar vågen upp ett par hekto sen är hon tillbaka på pulver. Hur sunt är det? Och tänderna, de får ju inte bita i något? Nä en pulverstudie vore att föredra.

Dieterna är populära eftersom det handlar om själkontroll och karaktär, klarar man detta har man visat att man har karaktär, att man är lite bättre än de som inte karar av att stå ut att man är stark och kan leverera.

Om maten är nyttig och giftfri och dessutom kan förhindra sjukdom är oitressant, det finns ju medicin för sånt. Det viktiga är att bli saml och "sund" och fort dessutom.