Annes blogg

Annes blogg

Fredagsfika igen

LCHFPosted by Anne Nyberg Fri, October 11, 2013 12:55:22
Idag är det fredagsfika, ska bli kul att höra kommentarerna idag.
Till lunchen hade jag för en gångs skull sällskap av en arbetskamrat från min gruppering. Vi började så klart att snacka mat och sånt. Jag blev lite förvånad över hur mottaglig och ödmjuk han var inför det jag sa. Det händer inte ofta!
Nu vet han i alla fall var jag står och han lär inte behöva fråga om jag inte ska ha en bulle i eftermiddag.
Små steg framåt, lite i taget.
Ikväll ska jag nog träna lite, trots framsidalårskadan.
Enligt kiropraktorn är det lågintensiv träning som gäller nu ett tag framåt. Det passar ju bra eftersom jag precis kommit igång med lågpulsträningen. Det är ju bara så skönt! Att kunna stå på löpbandet och bara filosofera istället för att pinas och lida.
Sen blir det lite axlar. Älskar att köra axlar. Sist fick jag ju pump, undrar om jag får det idag med!
Agnes ska på fest, Ali ska säkert fika så det blir jag, Axel och kanske Gabbe ikväll. Mysigt! Idag får ju Axel spela dator så han lär sitta där hela kvällen men vi kanske kan äta en mysig middag först. Jag får fixa tacos, det är bådas favvo tror jag.
Hoppas Gabbe vill hänga ett tag. Det är mysigt att ha honom hemma igen. Han har verkligen förändats och jag hoppas att det håller i sig. Är fortfarande lite nojjig att han ska trilla tillbaka i gamla fotspår men än så länge är det fantastiskt. Jag kan prata med honom och till och med be om saker utan att få en grymtning till svar. Han svarar på tilltal och har lärt sig att föra fram sin talan istället för att bara ta åt sig och gå. Han tackar för saker och verkar faktiskt mena det!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jenn Fri, October 11, 2013 13:56:47

Härligt att höra, trevlig helg på dig min vän.