Annes blogg

Annes blogg

Ny vändning igen

Tycker jagPosted by Anne Nyberg Fri, November 22, 2013 07:57:58
Jaha, då var det dags för ännu en separation. Konstigt nog känner jag mig inte så knäckt. Man blir väl luttrad med åren.
Jag har börjat spana på häst men tvekar. Det är ett så enormt ansvar och åtagande och jag vet inte om jag verkligen vill det. Mycket tid och mycket pengar går åt. Jag måste ha en annan bil och jag måste ha ett annat släp.
Nu går ju barnen själva till skolan vilket gör att jag kan vara på jobbet 6 och då kan jag sluta halv 3, åka till stallet, rida och sen vara hemma till 18. Hundklippningarna har jag dragit ner till varannan söndag. Har tackat nej till stora hundar och trimhundar. Så skönt.
Hela den här veckan har jag kommit hem till ett tomt hus, förutom Gabbe då men han är ju självgående. Barnen har varit hos kompisar och de har jag hämtat mellan 19 och 20 så jag hade haft gott om tid att rida.
Jag ska testa att köra lite hårdare med Destiny eftersom han mest vilar när jag inte rider. Det blir lite småfarligt nu när han börjar komma igång om han ska vila i 3 dagar mellan jag rider. Dessutom kommer vi ju inte framåt om han inte får gå ordentligt. Så jag ska försöka rida som om han var min egen och så får vi se om jag orkar. Skillnaden är ju att det är en jävla bit att åka ut till Ölsta. Skulle jag ha egen så skulle den stå hos Titti och då tar det ju inte ens halva tiden att åka dit. Det är dessutom åt rätt håll så jag kan åka hem och byta om först om jag skulle vilja.
Har sett ett fint litet fullblod på 5 år som jag är lite sugen på. Men jag ska nog avvakta. Eller kanske åka och provrida...:-)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.